fbpx

Защо платформата работи?

С едно изречение – защото балансира работата на двете мозъчни полукълба.

Когато изпълняваме някакви задачи и задължения използваме предимно лявото мозъчно полукълбо свързано с логическото мислене, пресметливостта и аналитичния подход.

Смята се, че хората с доминиращо ляво полукълбо са по-аналитични, пресмятащи и дейни. То е свързано с практичност, факти, детайли и логика.

Нормално е когато работим повече или се напрягаме да мислим да натрупаме умора, раздразнителност и безпокойство.

Докато дясното е насочено към чувства, фантазия, въображение, цялостност и усет.

Когато слушаме медитация, направим няколко дихателни упражнения, кратка йога практика, или се отпуснем по време на физическа релаксация, стимулираме работата на дясното мозъчно полукълбо.

То е свързано с намирането на решенията на проблемите и раждането на нови идеи, с творческото вдъхновение и креативността.

Затова най-добрият начин да се чувстваме хармонично, да сме изпълнение с енергичност и благосъстояние е да търсим баланса между работата на двете полукълба, да редуваме дейност с почивка или раздвижване.

За да се радваме на висока енергичност и ентусиазъм са ни нужни 5 неща:

  • Качествен сън
  • Добра храна
  • Правилно дишане
  • Движение
  • Спокоен ум

В платформата работим косвено върху първите две, защото когато човек започне да практикува йога, научи се да диша правилно, и отделя време за медитация сънят му се подобрява. А желанието ни да сме в по-добро физическо здравословно състояние ни кара да променим и навиците си относно храненето.

Пряката работа с предоставените упражнения за дишане, йога практиките и медитациите ни водят към гъвкавост на тялото и добро здраве, по-медитативен ум, по-спокойно и балансирано умствено състояние. Това ни гарантира, че сме заредени с енергия, и ни помага да взимаме правилните решения.

А хубавото не трябва да се отлага!

Затова започнете от днес! Месечният абонамент е с толкова достъпна цена – по-малко от една йога практика в студио! А ако имате бизнес ще може да подарите здраве и желание за работа на вашите служители срещу много по-ниска от индивидуалната месечна такса. Какъв по-хубав подарък от това за вас, вашето семейство или фирма?

В платформата ще откриете медитации за развиване на различни качества като спокойствие, нераздразнителност, великодушие, честност, упоритост и много други според вашите потребности и време, с което разполагате. Ще намерите и специални релаксации за лесно заспиване, мотивация, засилване на женската енергия, самолечение, и още теми, които ви вълнуват.

И понеже знам, че времето е ценно за всеки съм опитала да събера в кратки ежедневни практики между 15 и 20 минути, както йога упражнения за тяло и лице, така и мини – медитации за прекрасен завършек, или начало на деня с положителни утвърждения. А вие – ако имате време може да добавяте колкото епизоди си поискате една след друга.

Обещавам ви, че те няма да се повтарят, така че да ви е разнообразно да си ги пускате. А всяка седмица ще създавам и още!

Приятни практики и повече лично време ви пожелавам!

Помнете – времето за себе си не е егоизъм! Когато вие се чувствате добре – всички около вас ще го усещат!

С обич,

Светла Иванова