fbpx

Толкова  е лесно!

-> Изберете месечен или годишен абонамент

-> Добавете го в кошницата

-> Платете с карта

* Абонаментът ви ще се поднови автоматично след изтичането на валидността му за ваше улеснение.

Да, можете, но само на годишен абонамент.
Моля, свържете се чрез формата за контакт, за да ви предоставим банкови данни и/или фактура.

На момента ще имате достъп! Това става автоматично.

Можете да деактивирате автоматичното подновяване на абонамента си по всяко време преди изтичането му. Стъпките са следните:

-> Профил
-> Моите активни абонаменти
-> Деактивирате опцията „Автоматично подновяване“

В случай, че не направите това до 24 часа преди да е изтекъл, той ще се поднови автоматично за същия период.

  • С годишния абонамент получавате достъп до единствения толкова пълен онлайн курс в България „Въведение в медитацията“, който в 21 видеа ви подготвя стъпка по стъпка за вашата медитация.
  • При повишение на цените ще продължите да използвате платформата на цената на която сте се абонирали до края на вашия годишен абонамент.
  • Цената е много достъпна! Ще се опитаме да я държим винаги с една идея по-ниска, отколкото една йога практика в студио.
  • Броят на видеата в онлайн студиото ни постоянно нараства.
  • С годишния абонамент получавате достъп до единствения толкова пълен онлайн курс в България „Въведение в медитацията“, който в 21 видеа ви подготвя стъпка по стъпка за вашата медитация!
  • Имате много добри условия и преференциални цени, ако решите да направите заявка за групов абонамент за вашата фирма!
  • Можете да избирате между различни по времетраене йога практики и медитации. И като практики и като теми и като времетраене (от 5 до 80 минути).
  • И не на последно място имате възможност да практикувате йога и медитация навсякъде, по всяко време и колкото искате! И то със – Светла Иванова – сертифициран учител с над 30 годишен опит с йога, над 10 години преподавателска дейност и десетки обучения.
  • Повече за нея може да научите в личния й сайт: svetlaivanova.com

Цените се определят според броя служители на фирмата ви, но при всички случаи са много изгодни.

Очаквайте намаление над 50% от редовните цени за абонаменти!

Можете да се свържете с нас на телефон: 0888 9999 15 или чрез формата за контакт, за да изготвим специална оферта за вашата фирма.

Да, Светла Иванова е гостувала многократно като мотивационен лектор и учител по йога и медитация по покана на фирми като Shell България, Музейко, Estee Lauder, Avon, Hewlett Packard Enterprise и др.

Независимо колко голяма е фирмата, в която сте при запитване от ваша страна ще ви изпратим оферта.

Можете да видите цените и в сайта на студиото й – Salt&Art, където също може да се проведе ваш тийм билдинг, или да се насрочат посещения за йога практики съобразени с вашите желания и свободното време в студиото.

Да, можете. Уроците се провеждат онлайн или на място в студиото й Salt&Art като цените са описани в сайта: www.saltart.bg

За въпроси, които не са включени тук, но са свързани с платформата можете да пишете през формата за контакт. Ще отговорим и дори публикуваме онези от тях, които смятаме за адекватни и полезни за всички.