fbpx

Цел на онлайн платформата

Да ви предостави полезно съдържание на достъпна цена

Да ви научи да медитирате и да се чувствате щастливи

Да е приложима за цялото ви семейство и/или фирма

Да повиши работоспособността и енергичността ви

Курс – Въведение в медитацията

Предназначен е за тези от вас, които искат да се научат да медитират стъпка по стъпка или да задълбочат знанията си.

Съдържа 21 видеа по различни теми, свързани с медитацията, поднесени по ясен и разбираем начин. Те ще ви помогнат да си отговорите на много въпроси и най-вече да започнете да медитирате. Курсът може да закупите от абонаменти или курсове и програми. Достъпът за него е един месец.

Медитации

Медитациите в сайта са с разнообразна продължителност между 5 и 40 минути, за да може да избирате сами според времето, с което разполагате. Те ще намалят съпротивлението към всичко, което не харесвате около вас и ще ви помогнат да преодолеете аналитичния, съзнателния ви ум. Когато това съпротивление позатихне, когато отпадне вътрешната нагласа за борба с промяната, или с редуващите се състояния на активност и пасивност, ще започнете да разпознавате по-добре качествата на удовлетворение, на радост от малките неща, на комфорт и благосъстояние, и да ги засилвате. Ще се научите да променяте моделите на мозъчните си вълни така, че състоянията, които желаете да преобладават в живота ви. Ще повишите жизнената си енергия, работоспособност и добро настроение.

Йога

За ваше улеснение практиките са разпределени в подкатегории, така че лесно да селектирате желаната от вас по насоченост или времетраене.

В съдържанието са заложени много кратки ежедневни занимания с продължителност между 15 и 20 минути, за да не пропускате вашата йога практика поради липсва на време. Разбира се, винаги може да добавите и още серии. Заснети професионално за двата най-големи здравни канала Wness TV и Code Health TV, епизодите включват йога практика, дишане и кратка медитация. В платформата ще откриете още йога за лице, за бременни, за родители и деца, както и специални практики свързани с решаването на различни проблеми.

Дихателни практики

В тази категория е поставен акцент върху правилното дишане, успокояването на нервната система, увеличаването на капацитета на белите дробове и усвояването на кислород, за да се радвате на здраве, тонус и невероятен прилив на енергия.

Блог

Интересни теми с полезно съдържание, които са предоставени не само за четене, но и за слушане, за да може сами да избирате подходящия за вас начин.

Светла Иванова

Светла Ивановасъздател и автор на съдържанието в платформата