fbpx

Защо цената на абонаментите е толкова ниска?

Реших да отговоря на този забавен въпрос по няколко причини. Често ми го задават в студиото ми, където една йога практика на живо струва с няколко лева повече от месечния абонамент за платформата. А тук имате достъп до над 100 практики и медитации. 

Установих, че хората се съмняват в качеството на нещо, което им предлагат, заради ниската му цена. Не, хората, които ме познават. Напротив, те ми задават въпроса, защото си мислят, че подценявам труда си. 

Идеята на йога, както и моята лична кауза е да помагам на повече хора да се чувстват добре, затова искам да ви предложа полезно съдържание на много достъпна цена и в домашни условия. Йога практики и медитации не трябва да започват и свършва само в студиото. Те са нещо, което може да правите навсякъде, където се намирате, за да се чувствате добре – на почивка, на работа, на път, семейно у дома… 

Като собственик на студио за занятия и знания предавани директно от учител на ученик знам, че никой не съжалява за дадените пари след посетен час. И не иска да му ги връщат. Но като ползвател на различни платформи за онлайн книги и други услуги съм си направила извода, че за да се задържи един човек в дадена платформа не трябва да съжалява за покупката си.

Случвало ли ви се е да се абонирате за нещо и буквално да забравите да го използвате, освен в деня на покупката си? Или да се сетите за него едва, когато абонамента ви изтече, и се чудите дали да го подновите. 

Ако е така, то имате още един повод да не съжалявате при избран абонамент тук, защото дори и една практика или медитация да направите месечно, то тя пак няма да ви е струвала повече от това да се отишли в студио, да сте пътували, и да сте се съобразявали с трафик и други неудобства. 

Ще ви споделя и втората причина за това да си позволя да предложа най-ниската цена в България за абонамент, с достъп до толкова разнообразно съдържание по темите йога, дишане, релаксация и медитация. 

И тя е, че  сама трудно бих се справила с цялото професионално заснето съдържание. 

Платформата съществува и благодарение на две от най-обичаните телевизии за здраве в България, в които водя рубрики – Wness Tv и Code Health TV. Техните професионални екипи и озвучаване снимат повечето от сериите в категория „Йога и Релаксация за всеки“. Така имам възможност ежеседмично да добавям нови епизоди, защото всеки понеделник снимаме ежедневната ми рубрика YogaTime.

Или както се казва човек е силен, когато има добри приятели и подкрепа!

Благодаря и на вас, мили хора, че оценявате труда ми!

Благодаря ви за доверието и обратната връзка за всичко, което правя с любов и отдаденост за вас!

И помнете – грижата за себе си не е егоизъм!

Когато вие се чувствате добре – всички около вас ще го усещат!

С обич,

Светла Иванова