fbpx

Как да започна да медитирам?

Знам, че сте попадали на много информация по темата. Kниги, безброй съвети и водени медитации, но щом четете това сигурно имате още въпроси на които не сте намерили отговор. Като „Правилно ли медитирам?“, „Защо все още не мога да спра мислите си?“ и прочие, и прочие.

Още по-вероятно е да не сте опитали да медитирате или да се чудите дали се справяте добре.

Не е нужно да се изгубвате в морето от дебели книги, защото така може и да не стигнете скоро до резултат.

Аз съм тук, за да отсея за вас есенцията от всички тонове специфична, екзотерична литература, с която като йога учител съм се запознала през годините, и продължавам да го правя, и да ви поднеса по лесен, разбираем и лек начин това, което съм научила, споделяйки опита си, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ.

Обещавам, че няма да ви натоварвам излишно с различни термини, традиции, религии и методи.

Повярвайте ми, ако продължите да се ровите в цялата  информация, която ще намерите по темата може и никога да не опитате. Или да се объркате още повече.

Сигурно ви се е случвало да решите да прочетете някоя книга и да искате да я завършите с идеята да се научите, да започнете да медитирате най-накрая. Но докато стигнете до края й тя да ви отегчи, обърка, досади дори с ненужна терминология и примери. И вместо да намерите отговори – да се загубите в информацията и да се запитате:

 „Откъде да започна?“

Затова в курса ми „Въведение в медитацията“, който е включен в платформата се опитах да отговоря на всичко, което сте ме питали в практиките на живо, и в социалните мрежи.

В него ще намерите 21 видеа на най-често задаваните ми въпроси. Може да пропуснете тези от тях, на които вече сте си отговорили, но вътре има и кратки техники за медитации, или насоки. А в онлайн платформата съм събрала още много, различни по времетраене, професионално подготвени и записани с много любов за вас медитации.

Не отлагайте!

Хайде да опитаме още сега!

Седнете удобно с изправен гръб. Дайте си малко време да се погледнете отстрани. Дишайте нормално. Осъзнато.

Вместо да отблъсквате вашите мисли или да се ядосвате на себе си, когато в съзнанието ви се появи нежелана мисъл, може да започнете с наблюдението й, без да се задълбавате прекалено много в нея. Сякаш не е ваша…

Толкова е лесно!

Но още по-лесно е, когато не четете, а сложите слушалките и слушате. А аз ще ви водя!

Благодаря за доверието!

И помнете – грижете се за вашето спокойствие, защото грижата за себе не е егоизъм!

С обич,

Светла Иванова